Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Na 15 jaar discussiëren eindelijk een nieuw zwembad

Hoe lang kun je als gemeente discussiëren over een nieuw zwembad? Over het algemeen lang heel lang. Dat zijn we inmiddels wel gewend in zwembadland.

Na meer dan vijftien jaar debatteren en overleggen komt er eindelijk een zwembad in Vriezenveen, deelgemeente van de gemeente Twenterand.

Er is ruim 10 miljoen euro gereserveerd voor een nieuw overdekt zwembad als opvolger van het huidige zwembad De Stamper.

Het huidige zwembad is veertig jaar oud en heeft te maken met veel achterstallig onderhoud.

Maar als er dan eindelijk groen licht is, kan de bouw snel gaan. Binnen twee jaar tijd kan er dan een nieuw zwembad worden gerealiseerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Unieke samenwerking leidt tot energiebesparing

Zwembad exploitant Accres, de gemeente Apeldoorn en Remeha gaan de komende tien jaar Remeha CV-ketels testen bij Aquacentrum Malkander. Deze samenwerking is een goed voorbeeld voor het toepassen van duurzame innovatie. Door de test locatie van Remeha te verplaatsen naar het zwembad, wordt jaarlijks 720.000 kg CO2 bespaard.

Alle nieuwe CV-ketels van Remeha ondergaan duurtesten voor ze op de markt komen en voldoen daarmee aan de hoogste kwaliteitsnormen.  De warmte die vrijkomt bij deze testen, wordt ingezet voor de verwarming van het zwembad en het zwemwater van Aquacentrum Malkander. Een goed voorbeeld van een win-win situatie.

remeha

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.