Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Uniek in de zwembadwereld, samen 100 jaar aan de badrand

Af en toe ontvangen wij berichten die heel uniek zijn en waar wij als redactie niet om heen kunnen. Tiny Schoorl en Harm Mooibroek, badjuf en badmeester, staan allebei 50 jaar aan de badrand van het zwembad.

De jubilarissen werken nog steeds bij zwembad De Tobbe in Slochteren en het jubileum werd uiteraard groots gevierd. Een unicum in de zwembadwereld die wij u niet willen onthouden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.