Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Uitdaging voor nieuwe directeur zwembad De Peppel

Ronald ter Hoeven is per 1 september de nieuwe directeur van Zwembad de Peppel in Ede. Zijn eerste taak zal zijn om het zwembad klaar te maken voor de komende jaren. Daarna zal ter Hoeven ook directeur worden van Sportservice Ede.

Met de ervaring binnen zwembadenbranche zal hij zich gaan inzetten om samen met de medewerkers en gebruikers een aantal veranderingen door te voeren. De komende weken worden plannen gemaakt en verder uitgewerkt. Ter Hoeven was in het verleden onder andere voorzitter van de NPZ/NRZ, het nationaal platform voor de zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.