Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Twentebad, still going strong

Voor het Twentebad in Hengelo is 2013 een topjaar geweest. Het bezoekersrecord van 2012 werd overtroffen. In 2013 trok het zwembad ruim 400.000 bezoekers. Het diverse aanbod aan actviteiten heeft hier zeker aan bijgedragen. In 2013 zijn er twee nieuwe activiteiten gestart die tot het succes hebben geleid: Aqua Bootcamp en ZwemKids. Voor 2014 zijn er plannen om een KidsBootcamp te lanceren en ZwemKids uit te breiden. Het Twentebad is inmiddels 41 jaar oud, de afgelopen jaren is er gerenoveerd en verduurzaamd om de energiekosten omlaag te brengen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.