Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Twentebad opnieuw gecertificeerd

Het Twentebad in Hengelo is voor een nieuwe periode van 3 jaar gecertificeerd voor het keurmerk Veilig & Schoon. De stichting Zwembadkeur heeft het Twentebad qua voorzieningenniveau ingedeeld onder de hoogste categorie E-zwemparadijzen. Het Keurmerk Veilig & Schoon wordt verleend voor een periode van drie jaar. Jaarlijks zijn er externe controles op de belangrijkste punten.

Het keurmerk omvat verschillende wettelijke kaders die voor zwembaden van toepassing kunnen zijn. Naast de Wet Hygiëne en Veiligheid Badinrichtingen en Zwemgelegenheden (Whvbz) zijn dit bijvoorbeeld: Waterleidingwetgeving en Legionella preventie, Toezichtplannen, Goed opgeleid & getraind personeel, ARBO; Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP), Wet Milieubeheer, Gebruiksvergunning en Besluit Attractie- en Speeltoestellen. Het keurmerk Veilig & Schoon is niet wettelijk verplicht.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.