Welkom

splash3

Nieuws

Twentebad Hengelo zit in de lift

Het gaat goed met het Twentebad in Hengelo, het afgelopen jaar heeft het Twentebad weer een mooie groei laten zien: ongeveer 430.000 mensen hebben een bezoek gebracht aan het Twentebad. En daarbij was er sprake van een groei over de gehele linie: recreatief, gezinsabonnementen, zwemles, groepslessen, verhuur en de horeca.

Het wisselvallige zomerweer zorgde afgelopen jaar voor extreme bezoekerspieken en –dalen voor het buitenbad. Dit golfde van een paar honderd tot ruim vierduizend per dag in dezelfde week. De synergie tussen het Twentebad en Hengelo Sport maakt veel mogelijk op gebied van personeel, aanbod en piekbezetting.

Op het gebied van sport-zorgarrangementen was er ook goed nieuws. De Cool2BFit lessen en zwemles voor meervoudig gehandicapte kinderen zijn zeer positief ontvangen. Eind 2015 is gekozen voor de KNZB SuperSpetters zwemlesmethode in plaats van het ZwemABC. De eerste resultaten bevestigen de keuze dat SuperSpetters op dit moment de beste en leukste methode is om jonge kinderen te leren zwemmen. Verder zijn succesvolle activiteiten als aquasporten en medische zwemgroepen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl