Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Twee zwembaden voor de prijs van één

Het college van B & W heeft plannen om een nieuw zwembad, zonder toeters en bellen, te gaan bouwen in Leidschendam-Voorburg. Het huidige zwembad De Fluit is 41 jaar oud en moet wijken. Binnen de bevolking is daarop met verontwaardiging gereageerd. Men is van mening dat het huidige zwembad (recreatiezwembad en openluchtzwembad) op een  goedkopere manier gerenoveerd kan worden dan de gemeente heeft berekend. De kosten van nieuwbouw zijn door de gemeente begroot op 10,8 miljoen terwijl renovatie 10.6 miljoen kost. Het nieuw te bouwen bad  is een “recht toe, recht aan online casino’s bad” en niet vergelijkbaar met de huidige accommodatie. Onderzoek heeft nu uitgewezen dat de renovatie van De Fluit veel goedkoper kan waardoor De Fluit in zijn huidige vorm kan blijven bestaan. Volgens de onderzoekers kunnen miljoenen tegen elkaar worden weggestreept en heeft Leidschendam-Voorburg twee zwembaden voor de prijs van één.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.