Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Twee sportaccommodaties gaan nu met elkaar concurreren

De nieuwe sportaccommodatie (zwembad en sporthal) van Hilvarenbeek gaat naar alle waarschijnlijkheid geëxploiteerd worden door een nog nieuw op te richten stichting. Althans dat wil een meerderheid van de gemeenteraad.

Er zijn maar liefst zeven opties onderzocht en de meest voor de hand liggende bleven over, zelf exploiteren of uitbesteden aan een commerciële partij. Over een maand gaat de gemeenteraad een definitieve keuze maken. In september 2018 moet het complex opgeleverd worden. De bouw van de nieuwe accommodatie kostte de gemeente 7 miljoen euro.

Naast de nieuwe accommodatie is er ook de Hispohal in Hilvarenbeek dat geëxploiteerd wordt door Laco. De gemeente wilde na het aflopen van het contract eerst verder met Laco maar dat werd tegengehouden door de raad.

De exploitant kreeg het complex na 25 jaar volgens contract voor 1 euro in handen. De gemeente wilde het complex kopen voor 1.750.000 euro en Laco de exploitatie voor de nieuwe accommodatie gunnen. Alleen is daar nu een stokje voor gestoken en gaan de partijen concurreren met elkaar.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.