Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Vier personen opgepakt voor zware mishandeling

Bijna twee weken na de mishandeling van de twee zwembadmedewerkers bij zwembad Klarenbeek zijn vier personen van rond de 21 jaar opgepakt. De ernstige mishandeling zorgde voor veel beroering in Arnhem en op social media, de verdachten komen uit Arnhem.

De politie heeft met aanhoudingen ook beslag gelegd op waardevolle spullen van de verdachten, als mogelijk voorschot op een schadevergoeding voor de slachtoffers.

Er was ook veel kritiek op de politie dat het vier dagen duurde voordat er actie werd ondernomen. De impact van de mishandeling op de zwembadmedewerkers is zeer groot en het Openbaar Ministerie neemt de zaak dan ook hoog op.

Het geeft helaas alleen maar weer aan in wat voor samenleving we leven en dat de normen en waarden soms ver te zoeken zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.