Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Turbozwemles wel of niet?

Er is weer discussie ontstaan over de mogelijkheid om in de zomervakantie via een spoedcursus een zwemdiploma te halen. Het zogenaamde turbozwemmen wordt op diverse locaties in Nederland gegeven. De KNZB bijvoorbeeld is van mening dat kinderen na het volgen van turbozwemlessen niet voldoende de zwemvaardigheid beheersen.

De kinderen halen in twee tot vier weken hun A-diploma, deze cursussen zijn vooral bij de ouders van de kinderen populair. Het kost minder geld en de ouders hoeven niet zo vaak naar het zwembad voor de lessen. Eén Vandaag besteedde ook aandacht aan dit fenomeen. Bekijk hier de volgende video.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.