Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Twee nieuwe zwembaden open, twee zwembaden dicht

Nederland heeft er weer twee nieuwe zwembaden bij, zowel in Nijkerk als Etten-Leur gaan de deuren toevallig op dezelfde dag (zondag) open voor het publiek. Zwembaden realiseren gaat niet altijd over rozen en de bouw van beide baden heeft nogal wat voeten in de aarde gehad.

Maar het eindresultaat mag er zijn, twee hedendaagse multifunctionele zwembaden met wedstrijd- en doelgroepen baden, instructie- en peuter zwembaden, glijbanen, whirlpools en waterspeeltuinen.

Daarnaast zijn beide baden volgens de laatste eisen en normen duurzaam en energieneutraal gebouwd en het onderhoud is voor de aannemers. Het zwembad in Nijkerk heeft de naam Jaap van der Krolbad gekregen en in Etten-Leur is de naam De Banakker weer in gebruik genomen.

Helaas betekend nieuwbouw ook sluiting, Bad Bloemendaal in Nijkerk en De Slag in Hoevelaken gaan dicht en in Etten Leur wordt de oude Banakker gesloopt. De exploitatie van het bad in Nijkerk is in handen van Optisport en de Banakker wordt geëxploiteerd door Sportfondsen.

nijkerk3

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.