Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

‘Truc’ om subsidie toch binnen te halen

De gemeente Hoogeveen gaat na de provinciale verkiezingen een verzoek indienen voor uitstel van de deadline van 31 december 2019 voor de bouw van een ijsbaan.

Het uitstel is nodig om de 5 miljoen euro subsidie van de provincie te waarborgen. Er is al veel te doen geweest over het megaproject ijsbaan/zwembad van 31 miljoen.

De deadline van 31 december 2019 heeft de provincie Drenthe gesteld om in aanmerking te komen voor de subsidie, zo niet, vervalt de subsidie.

Of de provincie akkoord gaat met deze ‘truc’ valt nog te bezien. Assen was ook in de race voor de 5 miljoen subsidie voor een ijsbaan maar viste achter het net.

De gemeente Hoogeveen gaat gewoon door met de plannen en is bezig met de afronding van het voorlopig ontwerp.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Hoe moet je reanimeren met een AED?

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.