Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tropische warmte zorgt voor verhitte situaties

Zowel bij openluchtzwembad Koewacht bij Terneuzen in Zeeland en Het Bosbad in Amersfoort was het raak afgelopen week met vechtpartijen door grote groepen jongeren.

Een groep van tussen de dertig en veertig jongeren, afkomstig uit Vlaanderen België, heeft voor flinke overlast gezorgd in het openluchtzwembad van Koewacht bij Terneuzen.

Tussen de jongeren ontstond op het einde van de dag een vechtpartij. Zwembadmedewerkers probeerde de boel nog te sussen, maar dat lukte niet, waarna de politie werd ingeschakeld.

De vechtpartij en ander vervelend gedrag van de jongeren is voor de gemeente Terneuzen aanleiding om maatregelen te nemen.

Er komt voorlopig een mobiele bewakingscamera in het zwembad, volgende week gevolgd door een vaste camera. Ook zijn een beveiliger en een extra zwembadtoezichthouder aangesteld.

Bij Het Bosbad in Amersfoort was het ook raak,  twee grote groepen jongeren (rond de vijftig) kregen aan het einde van de middag ruzie en er ontstond een grote vechtpartij was bij het zwembad.

Het liep zo uit de hand, dat de politie werd ingeschakeld. Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en of er arrestaties zijn verricht. Ook hier is de beveiliging opgeschroefd.

Wat opvalt is dat het vaak op het einde van de dag ontspoort. Of er drank en drugs in het spel waren in beide gevallen is tot op heden niet duidelijk.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.