Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tropiqua fris en modern

Het subtropische gedeelte van het zwem- en recreatiebad Tropiqua in Veendam heeft een complete upgrade ondergaan. Het bad heeft nu een frisse, ruime en moderne uitstraling gekregen. Met de nieuwe plafonds, LED-verlichting en eigentijdse ventilatie is Tropiqua veranderd in een modern subtropisch zwemparadijs. Tropiqua ontvangt ieder jaar ruim 200.000 bezoekers uit de regio en is hiermee een belangrijke attractie in de provincie Groningen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.