Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tropicana tegen de vlakte

Het eerste zwemparadijs van Nederland, Tropicana in Rotterdam, gaat tegen de vlakte. Het voormalige zwemparadijs moet plaatsmaken voor luxe seniorenwoningen. Het lukte de afgelopen jaren niet om een nieuwe bestemming te vinden. Eigenaar Lips Capital Group lukte het niet om het zwembad om te bouwen tot evenementenhal. De bouw van de woningen begint naar verwachting pas in 2016. Het is nog onduidelijk wat op korte termijn met het voormalige zwembad gaat gebeuren. Het zwembad met de kenmerkende glazen koepel staat al sinds 1988 aan de Maasboulevard in Rotterdam. Center Parcs liet het gebouw neerzetten, maar verkocht het in 1993 aan een particuliere exploitant. Nadat het zwembad in 2010 de deuren sloot, raakte het steeds verder in verval.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.