Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tropical Rijen blijft sowieso open

Er is een geschil tussen de gemeente Gilze en Rijen en Laco, de huidige exploitant van zwembad Tropical. Het contract met exploitant Laco loopt per 1 januari 2014 af en wordt door de gemeente niet verlengd. Laco is het daar niet mee eens en is een gerechtelijke procedure gestart. Tot het moment dat de rechter uitspraak doet, is Laco Gilze-Rijen BV de exploitant. Beslist de rechter vóór 1 januari 2014 dat Laco het zwembad vanaf 1 januari niet meer exploiteert, dan organiseert de gemeente Gilze en Rijen interim-management en neemt de interim-partij het personeel over.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.