Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Twee nieuwe zwembaden open, twee zwembaden dicht

Nederland heeft er weer twee nieuwe zwembaden bij, zowel in Nijkerk als Etten-Leur gaan de deuren toevallig op dezelfde dag (zondag) open voor het publiek. Zwembaden realiseren gaat niet altijd over rozen en de bouw van beide baden heeft nogal wat voeten in de aarde gehad.

Maar het eindresultaat mag er zijn, twee hedendaagse multifunctionele zwembaden met wedstrijd- en doelgroepen baden, instructie- en peuter zwembaden, glijbanen, whirlpools en waterspeeltuinen.

Daarnaast zijn beide baden volgens de laatste eisen en normen duurzaam en energieneutraal gebouwd en het onderhoud is voor de aannemers. Het zwembad in Nijkerk heeft de naam Jaap van der Krolbad gekregen en in Etten-Leur is de naam De Banakker weer in gebruik genomen.

Helaas betekend nieuwbouw ook sluiting, Bad Bloemendaal in Nijkerk en De Slag in Hoevelaken gaan dicht en in Etten Leur wordt de oude Banakker gesloopt. De exploitatie van het bad in Nijkerk is in handen van Optisport en de Banakker wordt geëxploiteerd door Sportfondsen.

nijkerk3

A&P

Zwembaden

Productwijzer

Trends en noviteiten Aquanale en FSB

Eén van de toonaangevende beurzen op het gebied van zwembaden, sauna’s, welness en recreatie, zijn de gecombineerde beurzen Aquanale en FSB in Keulen.

Eens in de twee jaar bieden deze beurzen een groot aanbod aan noviteiten en nieuwe trends.

De belangrijkste trends van de laatste editie gingen over gezondheid, verstedelijking, milieubewustzijn, digitalisering en individualiteit.

Deze trends veranderen niet alleen de samenleving, ze beïnvloeden ook de zwembad-recreatie en wellness sector.

Voor degene die niet zijn geweest kunnen klikken op onderstaande links voor een overzicht van de nieuwe producten.

Aquanale

FSB

fsb

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.