Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

‘Totaal rookverbod bij openluchtzwembaden’

De campagne van het Longfonds van vorig jaar voor rookvrije openluchtzwembaden zal dit jaar zeker weer ter sprake komen. Veel zwembaden hebben al gehoor gegeven aan de actie en het heeft al geresulteerd dat de openluchtbaden rookvrij zones hebben ingesteld.

In Klarenbeek gaan ze nog een stap verder en het zwembad zal vanaf dit jaar helemaal rookvrij zijn. Openluchtzwembad Klarenbeek in Arnhem wordt dan naar eigen zeggen het eerste volledig rookvrije zwembad van Nederland.

Het gehele terrein zal rookvrij worden en daarmee volgt het zwembad het besluit van de gemeente om alle schoolpleinen en speeltuinen in Arnhem rookvrij te maken. Men wil op deze wijze een actieve bijdrage leveren en gunt alle bezoekers een verblijf toe in een rookvrije omgeving.

 rookvrij

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.