Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Topzwemmers stimuleren jeugd

Olympische topzwemmers Inge Dekker en Joeri Verlinden zijn deze weken te gast bij het schoolzwemproject ‘Word een echte Swimstar’ in Amsterdam. De gemeente Amsterdam organiseert het schoolzwemmen om zoveel mogelijk basisschoolleerlingen goed te leren zwemmen. KNZB topzwemmers van CTO Amsterdam zijn ambassadeurs van het schoolzwemproject en willen de jeugd hiermee stimuleren meer te gaan zwemmen. Olympische topzwemmers Inge Dekker en Joeri Verlinden brengen deze weken een bezoek aan een zwembad dat aan het schoolzwemproject mee doet. Ze doen mee aan de les en geven de jonge zwemmers tips.

Ook Sebastiaan Verschuren is ambassadeur van het project, hij gaf het startsein voor het tweede seizoen. “Ik vind het belangrijk dat kinderen goed leren zwemmen en ontdekken hoe leuk zwemmen is. Ik steun dit project van harte en hoop met onze aanwezigheid in de zwembaden deze week de jeugd te motiveren meer te gaan zwemmen.” De gemeente Amsterdam (SportService Amsterdam) organiseert het schoolzwemproject om de zwemveiligheid bij kinderen te vergroten en zoveel mogelijk basisschoolleerlingen hun zwemdiploma te laten halen. Voor meer informatie over Swimstar, klik hier.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.