Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Topzomer zorgt voor absolute bezoekersrecords!

Nu het warme weer blijft aanhouden kunnen we tussentijds de balans opmaken over de bezoekersaantallen bij de openluchtzwembaden.

Overal in het land lopen die ruim voor op de aantallen die vorig jaar zijn behaald. De meeste zwembaden hebben nu al 25 procent meer bezoekers gehad dan afgelopen zomerseizoen en een groot aantal baden hebben al het totaal bezoekers aantal van vorig jaar behaald. En dat is ongekend, de laatste jaren is er al een opgaande lijn waar te nemen, alleen nu is het exceptioneel.

Waar gaat het heen, voorlopig blijven de voorspellingen goed en als we de weersvoorspellers mogen geloven gaan we zelfs volgende week weer naar een hittegolf toe met temperaturen richting de 40 graden!

Het kan dus niet op en gaat maar door, de zomer van 2018 kan wel eens de boeken ingaan als de langste en heetste sinds de KNMI is gaan meten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.