Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Topweken voor de openluchtzwembaden

Het gaat goed met de openluchtzwembaden in Nederland. Alle zwembaden profiteren van het mooie weer en er zijn al diverse bezoekersrecords te melden. De zomer houdt voorlopig nog aan dus er zullen nog meer records gerealiseerd worden.

Helaas veroorzaken deze topdruktes ook voor overlast, maar de meeste zwembaden zijn daar op ingesteld. Het toezicht wordt in deze periode opgevoerd en zorgt ervoor dat de overlast beperkt blijft.

De openluchtzwembaden hebben het moeilijk de laatste jaren en staan in de hoek waar de klappen vallen. Gemeenten zijn volop aan het bezuinigen en deze baden zijn vaak de eerste die daaronder vallen. Gelukkig is met de hulp van allerlei burgerinitiatieven het vaak mogelijk om de baden open te houden. En goede seizoen resultaten zullen hier zeker aan bijdragen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.