Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Topseizoen voor de openluchtzwembaden

Volgens de klimatologische indeling is de herfst begonnen. Het openluchtseizoen voor de zwembaden zit er dan ook op of bijna op.

Tijd om de balans op te maken. Als we over het algemeen het seizoen bekijken is het een topseizoen geweest. Niet zo best als in 2018 maar dat is ook bijna niet te evenaren.

De doelstellingen zijn gehaald en dat is belangrijk voor iedereen die het zwemmen in buitenbaden mogelijk maken en dan doelen we onder andere op de vrijwilligersorganisaties.

Deze mensen zorgen er ieder jaar voor dat er buiten gezwommen kan worden. Helaas was het ook de zomer van ongeregeldheden. Op een aantal locaties heeft er agressie plaatsgevonden.

Er moesten maatregelen genomen worden om bepaalde groepen tegen te houden die het voor de goedwillende zwembadgasten verziekten.

De balans zal in die gemeenten, waar de calimiteiten plaatsvonden, worden opgemaakt en er zullen maatregelen worden getroffen. Helaas is dit een afspiegeling van de maatschappij waarin we nu leven.

Als traditionele afsluiting van het seizoen krijgen de honden nu de gelegenheid om een duik te nemen. Uiteraard wordt dan de chloorinstallaties bij de zwembaden uitgezet.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl