Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Topdrukte bij openluchtzwembaden

Hoezo hebben openluchtzwembaden geen bestaansrecht! Afgelopen weekend is het tegendeel ruimschoots bewezen. Overal in het land hebben de buitenbaden te maken gehad met topdrukte. Met warm weer kun je niet zonder openluchtzwembaden. De mensen zoeken verkoeling en niet iedereen is in de gelegenheid om naar het strand of een waterplas te gaan. Terwijl open waterplaatsen vaak met warm weer te maken hebben met blauwalg. Een lokaal of regionaal openluchtzwembad biedt dan een uitstekende manier om verkoeling te zoeken. In de politiek gaan al een tijdje stemmen op om buitenbaden te sluiten vanwege de jaarlijkse kosten. De buitenbaden bewijzen met deze warme dagen de bevolking echter een enorme dienst. Laat de plaatselijke politiek dat ook meenemen in haar toekomstige besluitvorming.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.