Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Toezicht en handhaving energieakkoord treedt inwerking

Grootverbruikers van energie worden de komende jaren erop gewezen dat er maatregelen moeten worden getroffen om het verbruik terug te dringen.

Accommodaties die meer dan 50.000 kWh aan elektriciteit of meer dan 25.000 m3 aardgas verbruiken dienen zich aan het energieakkoord te houden.

In dit energieakkoord is door diverse partijen afgesproken dat er meer prioriteit wordt gegeven aan energiebesparing en de toezicht en handhaving daarop door gemeenten.

Naast de reguliere milieucontroles, waarin energie wordt meegenomen, gaan toezichthouders controleren op de energiebesparingsverplichtingen.

Uiteraard is het ook vanuit financieel oogpunt aantrekkelijk om energiebesparende maatregelen te treffen.

Lees hier de folder die ze in Brabant hebben samengesteld voor de zwembaden en sauna’s.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.