Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Toestanden in Terborg na stoppen met cash betalen

In Terborg zijn gebruikers van sportcentrum/zwembad Laco Oude IJsselstreek op tilt geslagen omdat men niet meer met cash geld kon betalen.

Het zwembad en het sportcentrum was volledig pin-only geworden. Die beslissing zorgde voor veel ophef onder de lokale bevolking.

Laco Oude IJsselstreek kon rekenen op bakken met kritiek en zelfs bedreigingen aan medewerkers nadat zij bekendmaakten geen cash geld meer aan te nemen.

Een Facebook-bericht om actie te gaan voeren voor het zwembad kon rekenen op honderden reacties en zorgde voor nog meer ophef.

Inmiddels lijkt er na een gesprek tussen de actievoerders en de vestingmanager een oplossing te zijn gevonden, een muntenapparaat…

Enkele medewerkers zijn dusdanig geschrokken van de bedreigingen dat ze willen stoppen met hun werkzaamheden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.