Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Toekomstplannen De Hoevert krijgen steun verenigingen

De toekomstplannen voor zwembad De Hoevert in Didam krijgen steun van de zwemverenigingen en hebben vertrouwen in de plannen van exploitant Sportfondsen Didam BV. Komende maand neemt de gemeenteraad een definitief besluit en wordt het duidelijk of De Hoevert wel of niet open blijft.

De gemeente heeft al eerder aangegeven dat het zwembad niet meer dan 156.000 euro per jaar aan subsidie ontvangt, de toekomstige tekorten zijn dan voor De Hoevert zelf.  In eerste instantie leek het erop dat aan die voorwaarden niet kon worden voldaan. Het college van B en W stelde daarop de raad voor om dan maar per januari 2017 het contract op te zeggen.

Een succesvolle crowdfunding actie gaf al aan dat de gemeenschap van Didam het belangrijk vindt dat het zwembad blijft bestaan. Er zijn nu met alle betrokken partijen constructieve plannen uitgewerkt die erop duiden dat het zwembad open blijft.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.