Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Toekomst van De Waterlinie veilig gesteld

Het noodlijdende zwembad De Waterlinie heeft een nieuwe exploitant. Optisport gaat vanaf september voor 10 jaar het zwembad exploiteren.

Vanaf de opening in 2016 heeft het zwembad van Culemborg het financieel moeilijk gehad. De exploitatie van het ‘2521 Gewoon Zwemmen’ zwembad bleek al snel niet sluitend te krijgen en er moest steeds meer geld bij van de gemeente.

De gemeente wilde het zwembad zelfs sluiten maar dat is nu afgewend. Er is dus gekozen voor Optisport terwijl Sportfondsen ook wilde meedingen voor de exploitatie.

Sportfondsen begint steeds meer terrein te verliezen ten opzichte van concurrent Optisport. Waar het bedrijf voorheen marktleider was heeft Optisport deze positie de afgelopen jaren in rap tempo overgenomen.

Wat daaraan ten grondslag ligt blijft gissen maar feit is dat Sportfondsen op het gebied van acquisitie de laatste jaren steeds de boot mist.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.