Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Toekomst van zwembad De Oester is weer veilig gesteld

Even leek het erop dat de toekomst van zwembad De Oester in Fijnaart in het geding zou komen. Het bestuur van Stichting Zwembad Fijnaart luidde namelijk de noodklok omdat verschillende bestuursleden (privé omstandigheden) ermee gingen stoppen.

Sinds 2015 wordt het zwembad door vrijwilligers geëxploiteerd en vanaf dat moment gaat het goed met het zwembad. Maar zonder vrijwilligers ben je nergens, een oproep in een lokale krant bracht de oplossing.

Inmiddels hebben er genoeg nieuwe mensen zich gemeld zodat de toekomst van De Oester weer is gewaarborgd. Mede door de inzet en het enthousiasme van de vrijwilligers kan het zwembad blijven voortbestaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.