Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Toegangspasjes Mirandabad werken, toch weer discussie..

Het pasjessysteem in het De Mirandabad in Amsterdam werkt prima sinds de invoering in 2014.

Bijna 100.000 bezoekers hebben zich sindsdien laten registreren en een persoonlijk toegangspasje inclusief foto gekregen.

De Commissie Persoonsgegevens stelt nu het pasjessysteem weer ter discussie, volgens deze commissie verliezen de bezoekers hun privacy door het pasje.

Het De Mirandabad heeft het systeem juist ingevoerd om de overlast van jongeren in te perken en het blijkt in de praktijk te werken.

Af en toe vraag jezelf wel eens af waar deze commissies allemaal mee bezig zijn.

In een tijd waar veiligheid voorop staat is dit een goed werkend middel om raddraaiers buiten te deuren houden en overlastgevers snel te traceren.

En er gaat ook een zelfregulerende functie vanuit als de bezoekers een pasje hebben en weten dat ze staan geregistreerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.