Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Toegangspas werkt goed, maar staat ter discussie

Sinds 2014 heeft het De Mirandbad in Amsterdam ruim 50.000 toegangspassen verstrekt. Voor de invoering had het zwembad te maken met enorme overlast, de laatste twee jaar is de overlast drastisch teruggelopen tot zelfs minimaal.

Hoewel de verplichte pas de overlast in het zwembad heeft geminimaliseerd, wil commissie persoonsgegevens van de gemeente, in het kader van de privacy, de pas weer opheffen.

De commissie hekelt het gebruik van de pas omdat bij het betreden van het zwembad de foto’s van de bezoekers op een scherm worden vertoond.

Het advies aan de gemeenteraad is om op zoek te gaan naar alternatieven voor de toegangspas. Het De Mirandabad is het enige zwembad in Amsterdam met een toegangspas.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.