Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tilburgse zwembaden nog niet op orde met vervangen van rvs

De gemeente Tilburg is er nog niet in geslaagd om op tijd al het ondeugdelijk rvs bevestigingsmateriaal te verwijderen en te vervangen.

Dit staat te lezen in een brief van B & W aan de gemeenteraad. De afdeling vastgoed van de gemeente is hier op aangesproken op straffe van een dwangsom.

Het Tilburgse zwembad De Reeshof kwam in 2011 in het nieuws na een noodlottig ongeval vanwege het naar beneden vallen van een luidspreker.

Juist dit drama was aanleiding om alle niet chloor bestendige rvs, op plekken die gevaar opleveren, verplicht voor eind 2016 uit alle overdekte zwembaden in Nederland te vervangen.

De afdeling vastgoed heeft inmiddels toegezegd dat al het ondeugdelijk materiaal binnen twee weken is vervangen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.