Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tienduizenden mensen nemen deel aan Nationale Zwem4daagse

Overal in het land worden de Zwem4daagse weer georganiseerd. Dat het evenement nog steeds niet aan populariteit heeft ingeboet blijkt wel aan de grote aantallen deelnemers. Op dit moment is de piek van het evenement en landelijk nemen tienduizenden mensen deel aan de Zwem4Daagse.

Het is en blijft een fenomeen dat zoveel mensen zich vier dagen inspannen voor het behalen van de felbegeerde medaille. Daarnaast worden er tal activiteiten georganiseerd en is er meestal een goed doel aan verbonden.

In Zwartsluis bijvoorbeeld bij zwembad De Kragge doen meer dan 600 deelnemers mee aan de Zwem4daagse. Voor de zwembaden blijft het een uitstekende manier om de activiteiten en het zwemmen in het algemeen te promoten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.