Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tien miljoenste bezoeker ontvangen bij Swimfun

Het klinkt veel maar het is verdeeld over bijna 50 jaar. Vanaf 1967, eerst onder de naam De Stiennen Flier en sinds 2015 onder de naam Swimfun, hebben tien miljoen zwemmers het zwembad van Joure bezocht.

De rekensom is simpel gemaakt, gemiddeld wordt het zwembad door ongeveer 200.000 mensen bezocht en het geldt daarmee als één van de topattracties van Friesland.

Om deze status te behouden is de laatste jaren veel geïnvesteerd,  het zwembad is uitgebreid met een nieuw buitenbad, een wildwaterbaan en een extra interactieve glijbaan en er is een nieuwe horecavoorziening aan toegevoegd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.