Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tickets online bestellen en een maximaal aantal bezoekers

Nu in vakantietijd wil iedereen graag een keer zwemmen. Alleen moet men wel rekening houden met de bepaalde voorwaarden.

Sinds de algehele versoepelingen is het weer mogelijk om grotere aantallen zwemmers toe te laten in het zwembad.

Maar wel volgens bepaalde regels. Zo moeten er online tickets worden besteld want er mogen per tijdslot een maximaal aantal zwemmers naar binnen.

Het maximaal aantal is afhankelijk van de grote van een zwembad. Kort gezegd kunnen er voor recreatiezwemmen de helft van de normale capaciteit naar binnen.

Wat belangrijk is bij banen- en doelgroepzwemmen is dat bezoekers op tijd komen en dat geeft in de praktijk nog wel eens problemen.

Voor het recreatiezwemmen geldt in de meeste gevallen een tijdslot van drie uur zodat er meer mensen per dag gebruik kunnen maken van het zwembad.

Als iedereen de voorwaarden goed in acht neemt en de website van het zwembad van te voren raadpleegt kan er niets verkeerd gaan.

Ieder nadeel heeft zijn voordeel. Het voordeel van online reserveren is dat het kaf van het koren wordt gescheiden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.