Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

The fun of Aqua Jump

In het verleden hebben we er al een keer aandacht aanbesteed: Aqua Jump. Exercisen op een onderwater trampoline. De perfecte manier om te trainen, geschikt voor zowel jong als oud. Iedereen in zijn of haar tempo.

Het is ideaal voor revalidatie en het zorgt voor verbetering van de algehele conditie. De onderwatertrampoline staat zeer stevig en vast op de zwembadbodem door de zuignappen met afneembare voeten.

Aqua Jump is ontwikkeld voor iedereen, zowel voor gevorderden als beginners, maar vooral voor degenen die graag met plezier willen sporten. Een groepsles wordt gegeven op een trampoline op de bodem van het zwembad en wordt ondersteund door muziek.

Deze relatieve nieuwe activiteit is een volledige workout, je traint gelijktijdig armen, rug, buik en billen. Zowel het onder als bovenlichaam en de armen werken mee om je tijdens de sprongen in balans te houden.

De belangrijkste voordelen op een rijtje:
-dankzij de hydrodynamica geen belasting van de gewrichten.
-het verhoogt het energieverbruik (1 uur Aqua Jump staat voor 1000 cal.)
-verlies van lichaamsgewicht als gevolg van het verlies van lichaamswarmte in het water.
-verbetering van uithoudingsvermogen.
-zeer geschikt voor revalidatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.