Welkom

splash3

Nieuws

The best deal of the century or not?

In Maasdriel denkt de burgemeester dat hij het kip met de gouden eieren heeft geslacht. Samen met recreatieondernemer Europarcs wil hij een zwembad realiseren voor de gemeente Kerkdriel.

Volgens de plannen wordt het huidige verouderde zwembad De Kreek van Kerkdriel samen met het multifunctioneel centrum verkocht aan de nabijgelegen recreatieondernemer.

Daarvoor in de plaats krijgt de gemeente een ‘gratis’ nieuw zwembad. Het recreatiepark mag daarentegen 75 extra recreatieappartementen bouwen.

Europarcs heeft ook een nieuw zwembad nodig voor het recreatiepark, dus één en één lijkt twee. Althans dat is de mening van de over-enthousiaste burgemeester.

De inwoners van de gemeente kunnen de komende twintig jaar toegang krijgen tot het zwembad en er kan ook zwemles worden gegeven.

Daarvoor zal de gemeente nog tot 2024, 150.000 euro per jaar bijdragen en daarna steekt Maasdriel nog eens 100.000 euro per jaar in het zwembad.

De lokale politiek is alleen nog niet zo enthousiast als de burgemeester. Volgens de burgemeester moeten de details van de deal nog wel uitgewerkt worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl