Welkom

splash3

Nieuws

De Krim op Texel bouwt een spectaculair nieuw zwembad

De bouw van het nieuwe zwembad op vakantiepark De Krim is in volle gang. Het vakantiepark krijgt een prachtig binnen- en buitenzwembad met diverse spectaculaire attracties.

De eyecatchers zijn drie waterglijbanen en de wildwaterbaan. Daarnaast wordt er ook een groot indoor Spraypark gerealiseerd, geheel gethematiseerd in Texelse stijl.

1. De eerste waterglijbaan is een GoH2O Traveller, een buisglijbaan met doorsnede van 1400 mm, waar gasten kunnen glijden met een tube. Hierin is een GoH2O Dazzler (trechter, cone) gebouwd, naast diverse daglichteffecten om extra spanning toe te voegen.
2. De tweede waterglijbaan geeft werkelijk interactieve beleving. Deze GoH2O Challenger, een buisglijbaan met een diameter van 1200 mm, is uitgerust met diverse multimedia-effecten waaronder LED verlichting, een LED Display en diverse touch points, die samen een interactief spel vormen. Daarnaast wordt de snelste tijd van glijden bijgehouden via een scoresysteem. Door voor het glijden één van de programma’s te kiezen geeft de waterglijbaan met één druk op de knop elke keer een compleet andere sensatie.
3. Hiernaast wordt een Wild River gerealiseerd met een lengte van ca. 55,0 meter en vier bassins met elk en doorsnede van 6,0 meter. Deze bassins sluiten elke keer aan op uitdagende secties GoH2O van de wildwaterbaan.
4. Tot slot is er ook een GoH2O Waverider voorzien, een 3,0 meter brede familieglijbaan voor jong en oud.

Het nieuwe Spray Park wordt het eerste indoor gerealiseerde Spray Park in Nederland. De nieuwe interactieve waterspeeltuin krijgt een oppervlakte van 100 m2 en wordt geheel in het thema ‘Texel’ uitgevoerd. Er is onder meer een interactieve geluidsmodule opgenomen in het Spray Park, zodat kinderen kunnen spelen met typisch Texelse geluiden als die van een meeuw of schaap. De vloer van het Spray Park wordt afgewerkt met PolySoft (een zachte, maar zeer duurzame toplaag).

Voor de zomer van 2017 zal het nieuwe zwembad worden opgeleverd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl