Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tevredenheid zorgt voor contractverlenging

De gemeente Strijen en Laco Exploitaties hebben een nieuwe overeenstemming bereikt over het verlengen van de contracten voor het beheer en de exploitatie van sportcentrum Apollo.

De afgelopen 10 jaar heeft Laco het beheer en de exploitatie van het zwembad en de sporthal in Strijen naar volle tevredenheid van de gemeente uitgevoerd.

Op basis daarvan is nu een samenwerking voor een periode van 20 jaar verlengd. Gedurende deze periode heeft Laco aangegeven om investeringen te gaan doen in de accommodatie. Het sportcentrum blijft wel in eigendom van de gemeente.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.