Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Testen op lekkages

Bij het bouwen van een zwembad komt veel kijken. De bouw van het nieuwe zwembad van Zutphen, met de naam De IJsselsag, is in volle gang. Vroeger werden de zwembad bassins op locatie gebouwd. Tegenwoordig zijn het prefab onderdelen. Hierdoor kan er sneller en vooral goedkoper gebouwd worden. Omdat de constructie uit vier losse wanden bestaat, is er in theorie een kans op lekkages. Om zeker te weten dat het zwembad waterdicht is, heeft de aannemer de bassins nu al vol laten lopen met water.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.