Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Teruglopen zwemlessen nekt zwembad Bunnik

Het zwembad van Laco in Bunnik verkeert in financieel zwaar weer. Het zwembad moet noodgedwongen een paar dagen per week dicht. Er zal flink gesaneerd moeten omdat de zwemlessen voor kinderen schrikbarend zijn teruggelopen.

Het zwembad wordt financieel gedragen door de zwemlessen en er komen steeds minder kinderen zwemles nemen in Bunnik. Ouders uit de gemeente brengen hun kinderen ook naar omliggende plaatsen.

De oorzaak is niet bekend, maar het zwembad gaat nu onderzoeken hoe men het tij kan keren. Hoe de toekomst eruit ziet, is erg onzeker, aldus de manager van het geplaagde zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.