Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Ten Boer stelt toekomst zwembad De Blinkerd veilig

De gemeente Ten Boer meldt aan de redactie van ZR dat de toekomst van zwembad De Blinkerd verzekerd is gebaseerd op een gezonde financiële basis. De stichting BES, dat sinds 2017 het zwembad exploiteert, heeft een realistische begroting gemaakt voor de komende jaren.

B & W stelt de raad voor om jaarlijks ruim 200.000 euro beschikbaar te stellen voor het zwembad. Om het zwembad een goede toekomst te kunnen geven reserveert de gemeente 250.000 euro voor groot onderhoud en investeringen.

De gemeenteraad moet nog wel een besluit nemen over het voorstel, maar dat zal waarschijnlijk een hamerslag worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.