Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tekorten lopen op bij Nijmeegse zwembaden

Het gaat niet echt goed met de exploitatie van de Nijmeegse zwembaden. Voor 2016 heeft Sportfondsen Nijmegen al een tekort van 2 ton begroot en dat loopt alleen maar verder op.

Er zijn vier zwembaden in Nijmegen Het Goffertbad, Sportfondsenbad West, het Erica Terpstrabad en zwembad Dukenburg. De resultaten van openluchtzwembad Het Goffertbad vallen tot nu toe ook tegen.

Om het verlies te beperken heeft men al eerder maatregelen getroffen door op personeel te bezuinigen.

Als het aan Sportfondsen Nijmegen ligt zouden zwembad Dukenburg en Zwembad-West op termijn dicht moeten. En daarvoor in de plaats zou er een nieuw en duurzaam zwembad voor terug moeten komen.

Het frappante van het verhaal is dat Dukenburg recentelijk is gerenoveerd en door een stichting is overgenomen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.