Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tegenvaller bij renovatie

De renovatie van zwembad De Vijf Heuvels in Markelo valt duurder uit dan begroot. Dat is het gevolg van ernstige betonrot. De financiële tegenvaller bedraagt minstens 100.000 euro. De tegenvaller binnen de begroting van het zwembad kan worden opgevangen. De betonrot kwam aan het licht bij een inspectie van het zwembad.

De eerste fase van de renovatie van het zwembad De Vijf Heuvels in Markelo zit erop. Er is een nieuwe aanbouw geplaatst met een 25 meter bassin, kleedkamers en sanitaire voorziening. Na de afronding van deze fase worden de werkzaamheden voor de tweede fase gestart. Het bestaande zwembad wordt gesloopt maar het bassin blijft en wordt opnieuw betegeld. Er komt een nieuw gebouw met kleedkamers en sanitaire voorzieningen, een peuterbad en een centrale hal met vergaderruimte. Als laatste wordt ook de buitenruimte rond het zwembad aangepakt. Medio 2014 zal het nieuwe zwembad helemaal klaar zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Badjuf Hanny stopt er na 46 jaar! mee

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl