Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tegelvloer Noorderparkbad na zes jaar al vervangen

Het mooiste openbare zwembad ter wereld, het Noorderparkbad in Amsterdam, ondergaat op dit moment een renovatie van de tegelvloer.

Zes jaar na de opening blijkt de tegelvloer van het binnenbad om onduidelijke redenen los te laten. De laatste jaren gebeurd het wel vaker bij relatief nieuwe zwembaden, lees gerelateerde artikelen.

Bij het Noorderparkbad wordt er gesproken over de werking chloor in combinatie met warmte en vochtigheid.

Dat klinkt niet echt als een aannemelijke reden. Bij andere zwembaden met loslatende tegels ging het meestal om het gebruik van verkeerde voegmaterialen en tegellijmen.

Ook speelde opkomend grondwater een rol bij het loslaten van de tegels. Of de renovatie nog onder de garantie valt is niet bekendgemaakt. Als alles goed gaat vindt op 8 mei aanstaande de heropening plaats.

noorderparkbad2

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.