Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Technische installatie vervangen met het oog op duurzaamheid

Openlucht zwembad De Hokseberg in ’t Harde gaat een duurzaamheid slag maken door de technische installatie te vervangen. Met het vervangen van de technische installatie is een totaal bedrag gemoeid van 355.000 euro. De huidige technische installatie van het zwembad De Hokseberg is 25 jaar oud.

Met deze investering bespaart het zwembad fors op de energiekosten, rond de 10.000 euro per jaar. De investering is tot stand gekomen in goed overleg met het zwembadbestuur en de gemeente Elburg. Vorig jaar zijn de bassins gerenoveerd en met deze investering voor de technische installatie kan het zwembad weer jaren vooruit.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.