Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Te bizar voor woorden, zwemmen tussen twee complexen

Als je er naar kijkt, geeft het toch een apart gevoel van binnen. Zwemmen tussen twee appartementen complexen in op de tiende verdieping. Het is een project van de Ballymore Group dat in 2012 startte met de bouw van twee luxe appartementen complexen op de zuidoever van de Theems in Londen.

Het zwembad krijgt een lengte van 25 meter en maakt hye in the sky verbinding tussen de twee complexen. Het zwembad, ontworpen door Arup Associates, is ook uitgerust met twee zonnedekken, een spa, een bar en een oranjerie. Het zwembad is voor de toekomstige bewoners van de complexen. De appartementen kosten ongeveer 850.000 euro, dus een zwembad moet er vanaf kunnen, maar het blijft bizar allemaal….

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.