Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Te bizar voor woorden

Een professionele organisatie als Attractiepark Slagharen heeft voor de tweede keer haar plannen bijgesteld voor het realiseren van een nieuw zwemparadijs. De inmiddels afgetreden directrice Angelique Klar kwam met een paar eenvoudige schetsvoorstellen via Twitter naar buiten over hoe het nieuwe zwemparadijs eruit zou komen te zien. Het toonde toen al van weinig professionaliteit.

De inmiddels nieuw aangestelde directeur Wouter Dekkers gaat nu wijzigingen doorvoeren aan de plannen voor een nieuw zwemparadijs. De plannen van de vorige directrice gaan de prullenbak in. Je verwacht toch van een attractiepark als Slagharen dat je de ideeën en plannen in samenwerking met een architectenbureau of een projectmanagement bureau uitvoert. En niet via een paar schetsjes.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.