Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Taskforce gaat mede de toekomst van Het Wedde bepalen

De gemeente Voorschoten zet een heuse taskforce in die moet onderzoeken hoe de toekomst van Het Wedde eruit moet komen te zien.

Drie eminente leden uit de zwembadwereld vormen de taskforce, Peter Wielaart, Dick van der Bent en Fons Bultman gaan voor juli dit jaar  aanbevelingen doen aan het college van B & W.

Vervolgens gaat het advies naar de gemeenteraad die het kan gebruiken bij de verdere besluitvorming rond de toekomst van Het Wedde. Het doel van de taskforce is het in kaart brengen van mogelijke scenario’s om zwemmen binnen Voorschoten mogelijk te houden.

Daarbij betrekt de taskforce onder andere informatie over de exploitatie van zwembaden in andere gemeenten, een vraag- en aanbod-analyse en een nulscenario.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.