Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tarieven omhoog en meer activiteiten organiseren

De zwembaden in Leiden gaan volgend jaar en in 2018 de tarieven met 5 % verhogen. B & W van Leiden heeft dit voorgesteld aan de raad om de exploitatietekorten tegen te gaan.

De gemeentelijke zwembaden kosten jaarlijks ruim 200.000 euro meer en B & W wil deze overschrijding op de al bestaande subsidie zo snel mogelijk wegwerken.

Daarnaast wordt de bedrijfsvoering van de zwembaden ook doorgelicht en men wil  meer gaan samenwerken met de gebruikers van het zwembad.

En het is van groot belang om nieuwe activiteiten te organiseren. Leiden heeft drie zwembaden: het Vijf Meibad, openluchtzwembad De Vliet en zwembad De Zijl.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.