Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Tarieven omhoog door bezuinigingen

De tarieven van de gemeentelijke zwembaden in Hardenberg stijgen in 2013 in totaal met 5,3%. De verhoging van de tarieven maakt onderdeel uit van het bezuinigingspakket dat in 2011 is vastgesteld door de gemeenteraad. In 2011 en 2012 zijn de prijzen steeds met 3% omhoog gegaan. Door de tarieven van de gemeentelijke zwembaden te verhogen, wordt er structureel €40.000 extra inkomsten gegenereerd. De bezuinigingsmaatregel op de toegangs tarieven geldt niet voor de tarieven van de sportverenigingen. Jaarlijks stijgen de uitgaven door de inflatie. Dit wordt altijd doorberekend in de tarieven van de zwembaden. Dit jaar is dat een stijging van 1,75%. In totaal stijgen de tarieven van de gemeentelijke zwembaden in 2013 met 5,3%. Met ingang van 1 januari wordt het tarief van een enkelbad (dagrecreatie) in zwembad de Marsch (Hardenberg), Hattemat (Gramsbergen) en Onder Ons (De Krim) €3,25 en € 3,10 in De Kiefer (Dedemsvaart).

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.